Czech English

ČlánkyČlánky: Informace ohledně proužků

Nejčastější dotazy

Se začánající sezónou a množícími se dotazy Vám přinášíme krátký článek s výčtem těch nejčastějších dotazů.

1. Kolik sad potřebuji koupit na motorku/auto?
Jedna sada obsahuje proužky na obě strany obou kol v případě moto, nebo na všechna čtyři kola v případě auta/ATV. Ke každé sadě je v závislosti na jejím typu přibalen patřičný počet náhradních proužků. Na jednu motorku, auto, čtyřkolku Vám vystačí jedna sada.

2. Jaké jsou dodací termíny?
Všechny typy proužků držíme trvale skladem. Proužky jsou však vyráběny na zakázku, proto doba výroby může trvat až 3 pracovní dny, zpravidla však proužky odesíláme tentýž nebo následující pracovní den.

3. Jak se proužky lepí?
Proužky jsou samolepící, pro co nejsnazší aplikaci rozčtvrcené a předtvarované na zvolený průměr ráfku. Ke každé zakoupené sadě přibalujeme jednoduchý návod, dle kterého lze proužky snadno nalepit.

NovinkyFacebook

ČlánkyČasté dotazy

Kolik sad potřebuji na jednu motorku, auto, čtyřkolku, kolo? Na jednu motorku, auto, čtyřkolku, kolo Vám vystačí jedna sada.

Rád bych objednal jiné než vyobrazené proužky, je to možné? Ano, budeme se snažit maximálně vyhovět všem Vašim požadavkům.

Vyrábíte i jiné samolepky než proužky na ráfky? Ano, vyrábíme jakékoliv samolepky. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat na info@prouzky-na-rafky.cz.

HodnoceníHodnocení

R. Vlček: HodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnocení
Komentář: Kvalitní zboží s rychlým dodáním .

Veronika Slavíková: HodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnocení
Komentář: Spokojenost,rychlé dodání .